Zichtbaarheid op LinkedIn

Met alleen een goed uitgewerkt basisprofiel op LinkedIn ben je in ieder geval beter vindbaar. Maar je wilt ook zichtbaar zijn, omdat je op die manier opvalt en jezelf profileert als expert op jouw terrein. Dit geldt voor ondernemers, maar ook voor kleinere en grotere bedrijven uit het MKB en natuurlijk ook voor werkzoekenden. LinkedIn biedt veel mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken bij jouw doelgroep en jezelf als expert neer te zetten. In deze training gaan we op basis van jouw doel en doelgroep werken aan die zichtbaarheid: hoe schrijf je een goed blogartikel en waarover, hoe ga je om met updates, hoe nodig je mensen uit in je netwerk en hoe profileer je je als bedrijf.

We kijken verder onder meer naar de ideale grootte van je netwerk, naar showcasepagina’s en hoe je dit kunt gebruiken om producten of diensten te promoten en naar het belang van aanbevelingen en onderschrijvingen.

Basis training LinkedIn

Wat heb je nodig?

Vereiste voorkennis

je dient een goed en compleet profiel te hebben, zoals besproken en geleerd in de Basis training.

Duur van deze training

1 dagdeel.

Aantal deelnemers

Min. 10 personen / max. 14 personen

Kosten

€ 395,- excl. BTW

Benieuwd naar de trainingen?

Bel of stuur gerust een e-mail

Telefoon: 085-48 52 159
info@linkedin-academy.nl
Contact
Bezig met versturen

Open inschrijving

Op dit moment zijn er nog geen data beschikbaar voor de trainingen. Deze komen binnenkort. Mocht je wel interesse hebben in een training en willen weten wanneer de data beschikbaar komen? Schrijf dan in voor een open inschrijving en wij gaan je op de hoogte houden.

 

Open inschrijving
Bezig met versturen

Aanvraag bedrijfstraining

Aanvraag bedrijfstraining
Bezig met versturen