Verborgen functionaliteit van LinkedIn – deel 1 – puntje puntj…

Dit is het eerste deel in een serie korte video’s, waarin ik je laat zien wat LinkedIn je vaak niet goed laat zien. Want: | “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit!” In dit eerste deel ga ik het hebben over: puntje puntje puntje . . .

Geplaatst door LinkedIn Academy op woensdag 4 mei 2016

Dit is het eerste deel in een serie korte video’s, waarin ik je laat zien wat LinkedIn je vaak niet goed laat zien. Want:

“LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit!”

In dit eerste deel ga ik het hebben over: puntje puntje puntje . . . En nee, dat is geen raadsel, ik ga het letterlijk hebben over drie bijna onzichtbare puntjes. En die puntjes vind je op de startpagina (of Home) van LinkedIn. Zeg eens eerlijk: zijn ze jou ooit opgevallen? Op de startpagina van LinkedIn zie je je ‘time line’ met daarin alle berichten van je connecties, de mensen die je volgt, de bedrijven die je volgt, aanbevelingen van LinkedIn Pulse, gesponsorde updates en groepen waar je lid van bent. Standaard staan bovenaan de meest populaire berichten, de ‘top updates’. De meeste daarvan zijn al een paar uur of zelfs een paar dagen oud. Maar dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk: zo blijven ook jouw volgers over het algemeen alleen die updates zien die anderen zo enorm interessant vinden. En dus heel vaak niet de updates die net pas geplaatst zijn. En wie bladert nou helemaal naar beneden om ook de meest recente updates te bekijken? Je hebt wel wat beters te doen. Toch? Maar niet getreurd: LinkedIn heeft er aan gedacht. Je moet er alleen even naar zoeken: drie verborgen puntjes . . . Om de meest recente updates uit jouw netwerk tóch te zien, beweeg je je muis over die drie puntjes en klik je op ‘Recent Updates’. Mooi verborgen, maar erg handig! Houd er wel rekening mee, dat LinkedIn deze instelling niet onthoudt; je zult dus telkens weer moeten klikken op ‘Recent updates’, als je de meest recente berichten wilt zien


LinkedIn Academy Evenement 1 juni 2016

Wil je nóg meer weten over LinkedIn, zorg dan dat je op 1 juni 2016 aanwezig bent in Theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Dan verzorgt LinkedIn Academy een training: vanaf 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds word je ondergedompeld in de wereld van LinkedIn.

Naast een training van mij over vele facetten van LinkedIn hoor je twee interessante gastsprekers: Bart Schaap, Cappuccinocoach, zet je aan het denken over “Hoe benoem je jouw toegevoegde waarde?” en Guido David van Merketingvisie geeft antwoord op de vraag “Wat is een merk en wat levert het je op?“.

 • 09.00u – 09.30u Inloop
 • 09.30u – 10.00u Begin van het programma: Introductie
 • 10.00u – 10.45u Training Guido Makor over “LinkedIn Leadgeneratie: Hoe kom je aan nieuwe klanten via LinkedIn?
 • 10.45u – 11.00u Korte pauze
 • 11.00u – 11.30u Gastspreker Bart Schaap, Cappuccinocoach over “Hoe benoem je jouw toegevoegde waarde?
 • 11.30u – 12.00u Vervolg training Guido Makor
 • 12.00u – 13.30u Middag- en lunchpauze
 • 13.45u – 14.30u Vervolg training Guido Makor
 • 14.30u – 15.00u Gastspreker Guido David van Merketingvisie over “Wat is een merk en wat levert het je op?
 • 15.00u – 15.30u Pauze
 • 15.30u – 16.30u Laatste deel training Guido Makor met slimme tips en tricks
 • 16.30u – 17.00u Afsluiting programma
 • 17.00u – 18.00u Netwerken en napraten met bierproeverij

Datum: 1 juni 2016

Tijd: 09.00u tot 18.00u

Locatie: Stichting Cascade / Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50

3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Wil ook jij je bedrijf over het voetlicht brengen bij andere ondernemers? Meld je bij je inschrijving dan aan als VIP.

Reserveer nu je ticket!