Het team van LinkedIn Academy

Guido Makor

Guido Makor

Als LinkedIn Expert en Hoofd Opleidingen & Trainingen is Guido verantwoordelijk voor de inhoud en de kwaliteit van de trainingen en cursussen die LinkedIn Academy aanbiedt.
Aangezien hij blij wordt van het geven van trainingen, staat hij ook als trainer niet langs de zijlijn. Guido geeft trainingen aan het MKB en grotere organisaties volgens de FiBERZ methodiek, die hij zelf ontworpen heeft. Het doel van zijn trainingen is uiteindelijk om via LinkedIn meer zichtbaarheid of meer leads te genereren en een hogere omzet of andere organisatiedoelen te bereiken.
Guido werkt sinds januari 2005 professioneel met LinkedIn. Vanaf 2009 geeft hij trainingen en cursussen over LinkedIn aan bedrijven en ondernemers.

mobiel: 06 43 020 519
algemeen: 085 48 52 159
e-mailadres: guido@linkedin-academy.nl
LinkedIn profiel: nl.linkedin.com/in/guidomakor/nl

Guido Makor
Matthijs van Dijk

Matthijs van Dijk

Matthijs wordt er blij van als hij andere mensen blij kan maken en enthousiast kan maken voor het promoten van hun eigen diensten of producten. Daar heeft hij dan ook onderhand meer dan 12 jaar ervaring mee.
Als Hoofd Media & Communicatie van LinkedIn Academy is hij verantwoordelijk voor alle offline en online presentaties en het doorvoeren van de huisstijl in alle communicatievormen.

mobiel: 06 252 07 672
algemeen: 085 48 52 159
e-mailadres: matthijs@linkedin-academy.nl
LinkedIn profiel: nl.linkedin.com/in/mnvandijk

Matthijs van Dijk