Pers

Wij waarderen het zeer als u aandacht wilt besteden aan LinkedIn Academy in uw online of offline publicaties.
 
Het staat iedereen vrij om artikelen over te nemen van linkedin-academy.nl. Wel vragen wij u een bronvermelding op te nemen EN een link naar het oorspronkelijke artikel. Heeft u vragen over de inhoud van de artikelen, neemt u dan contact op met Manuela de Wolff of Guido Makor.
 

LinkedIn Academy perskit 

U kunt vrij gebruik maken van de perskit van LinkedIn Academy. Hierin vindt u algemene informatie over LinkedIn Academy, ons logo in hoge resolutie voor gebruik op internet en onze laatste persberichten. Deze kunnen gebruikt worden voor publicatie in de media. Heeft u toch nog vragen, of zou u graag ander beeldmateriaal willen aanvragen voor publicatie, dan kunt u een verzoek daartoe sturen aan manuela@linkedin-academy.nl.
 
 
Inhoud van de complete LinkedIn Academy Perskit:
LinkedIn Academy logo (.png, HEX)
Banner LinkedIn Academy Kick-off Event 1 juni 2016 (.png)
Algemene informatie LinkedIn Academy (.docx, MS-Word formaat)
PERSBERICHT LinkedIn Academy Kick-off Event 1 juni 2016 (.docx, MS-Word formaat)
 

Informatie aanleveren

Regelmatig plaatsen wij nieuwsberichten en andere artikelen op onze pagina Actueel op de website. Relevante berichten voor deze pagina zijn van harte welkom. U kunt berichten en foto’s of suggesties voor een artikel aanleveren via manuela@linkedin-academy.nl
 

Social media

LinkedIn Academy is natuurlijk te vinden op LinkedIn (www.linkedin.com/company/10515858), maar ook op Twitter (@LinkedInCursus) en Facebook (www.facebook.com/linkedinacademynl).

 

Vragen

Heeft u vragen over LinkedIn Academy of over een van onze trainingen? Dan kunt u contact opnemen met Manuela de Wolff via e-mail (manuela@linkedin-academy.nl) of telefoonnummer 085 – 48 52 159.
 

LinkedIn Academy

Het Tasveld 26
3342 GT  Hendrik-Ido-Ambacht