Masterclass – De geheimen van LinkedIn

In deze exclusieve masterclass krijg je vele tips, tricks en (gratis) tools die je een ware LinkedIn Master zullen maken.

De masterclass is bedoeld voor hen die LinkedIn met grote regelmaat gebruiken, maar het idee hebben er nog niet alles uit te halen. Dat het allemaal toch nét nog even beter kan. Het is een ECHTE masterclass, waar dus niet zomaar iedereen aan kan meedoen. Als je niet tegen scherpe kritiek kunt, raden we je aan je niet voor de masterclass in te schrijven. Kun je wel met kritiek omgaan, dan garanderen we je dat je op scherp wordt gezet.

In deze masterclass word je begeleid door een zeer ervaren LinkedIn gebruiker, trainer en expert. Daarnaast maken we gebruik van ‘Peer Review’. De andere deelnemers zullen actief meedoen en je net zo scherp – maar billijk – beoordelen als de trainer. Zo leer je ook van elkaar.

We beginnen de ochtend met een gezamenlijk ontbijt om met elkaar kennis te maken en sluiten ’s avonds af met een gezamenlijk diner op een bijzondere locatie.

Tussendoor bespreken we een voor een de profielen en bezigheden van de individuele deelnemers. Je wordt onder de loep genomen en door de mangel gehaald met als doel dat je er beter van wordt.

Basis training LinkedIn

Wat heb je nodig?

Basiseisen

Je hebt een goed profiel, gebruikt LinkedIn dagelijks en hebt een specifiek doel voor ogen dat je wilt bereiken met je activiteiten op LinkedIn. Je bereikt al resultaten, maar wilt deze aanscherpen.

Doelgroep

Ondernemers en medewerkers van grotere organisaties.

Voorbereiding

Je bekijkt de profielen en activiteiten van de andere deelnemers voorafgaand aan de masterclass en beoordeelt deze. Hetzelfde doe je met je eigen profiel en activiteiten. In een online formulier vul je je oordeel daarover in.

Aantal deelnemers

Min. 4 personen / max. 6 personen

Duur

1 dag

Kosten

€ 1495,- excl. BTW, incl. ontbijt, lunch, diner, drankjes en hapjes.

 

Benieuwd naar de trainingen?

Bel of stuur gerust een e-mail

Telefoon: 085-48 52 159
info@linkedin-academy.nl
Contact
Bezig met versturen

Open inschrijving

Op dit moment zijn er nog geen data beschikbaar voor de trainingen. Deze komen binnenkort. Mocht je wel interesse hebben in een training en willen weten wanneer de data beschikbaar komen? Schrijf dan in voor een open inschrijving en wij gaan je op de hoogte houden.

 

Open inschrijving
Bezig met versturen

Aanvraag bedrijfstraining

Aanvraag bedrijfstraining
Bezig met versturen