LinkedIn werkt!

Veel bedrijven hebben moeite om goed, betrouwbaar en geschoold personeel te vinden. Andersom hebben werkzoekenden vaak moeite om een passende baan te vinden. Deze training combineert het zoeken van personeel door werkgevers met het vinden van een baan door werkzoekenden.

Tijdens de training leren werkgevers en werkzoekenden samen hoe zij optimaal van Linkedin gebruik kunnen maken. Zo leren zij van elkaar. Bovendien bestaat de kans dat je tijdens de training een baan krijgt aangeboden of tegen de perfecte werknemer aanloopt.

De training is gericht op de praktijk. Onder deskundige leiding leer je hoe je je zo optimaal mogelijk presenteert op LinkedIn, ga je werken aan je online imago en zul je tijdens de training direct verschillende zoekopdrachten uitvoeren. Zo oefen je niet alleen je eigen vaardigheden, maar leer je meteen hoe je LinkedIn kunt inzetten om je doel te verwezenlijken.

Werkgevers en werknemers op LinkedIn

Wat heb je nodig?

Vereiste voorkennis

Je dient een LinkedIn account te hebben en zo volledig mogelijk te hebben ingevuld. Voor een maximaal resultaat is het aan te bevelen minimaal 250 connecties te hebben. Verder kunnen LinkedIn gebruikers van alle niveaus deelnemen aan de cursus.

Doelgroep

Werkzoekenden en (vertegenwoordigers van) werknemers

Duur van deze cursus

De cursus duurt 2 dagen. Je volgt de cursus 1 dag per maand tijdens twee opeenvolgende maanden, zodat je voldoende tijd hebt om te oefenen met de tussentijdse opdrachten.

AANTAL DEELNEMERS

10 bedrijven en 10 werkzoekenden

KOSTEN

Vraag naar de prijzen

Benieuwd naar de trainingen?

Bel of stuur gerust een e-mail

Telefoon: 085-48 52 159
info@linkedin-academy.nl
Contact
Bezig met versturen

Open inschrijving

Op dit moment zijn er nog geen data beschikbaar voor de trainingen. Deze komen binnenkort. Mocht je wel interesse hebben in een training en willen weten wanneer de data beschikbaar komen? Schrijf dan in voor een open inschrijving en wij gaan je op de hoogte houden.

 

Open inschrijving
Bezig met versturen

Aanvraag bedrijfstraining

Aanvraag bedrijfstraining
Bezig met versturen