Leadgeneratie met LinkedIn

LinkedIn is niet slechts een middel om je te profileren – als persoon of als bedrijf. LinkedIn is ook een tool om potentiële klanten – leads – mee op te sporen. Dit wordt aangeduid met de term leadgeneratie. Om efficiënt en effectief leads te genereren is het belangrijk een goed omschreven doel te hebben. Dat gaan we in deze training doen door middel van een gedegen plan van aanpak. Daarbij hoort een zogenaamd contentplan waarin beschreven wordt wie wat wanneer plaatst op LinkedIn. Ook is het voor een bedrijf belangrijk om het resultaat van deze inspanningen te meten door middel van meetinstrumenten, zodat je weet waar je aan toe bent en wanneer je moet bijsturen (zogenaamde Kritieke Prestatie Indicatoren).

In het tweede deel van de training ga je ook praktisch aan de slag met verschillende manieren om binnen LinkedIn te zoeken naar die potentiële klanten. Je leert te zoeken door middel van Boolean Search Operators en je leert hoe je via een externe zoekmachine binnen LinkedIn kunt zoeken naar leads.

Basis training LinkedIn

Wat heb je nodig?

Vereiste voorkennis

een goed en compleet profiel, een behoorlijk netwerk (500+ connecties), zichtbaarheid. Wij raden aan om de trainingen Basis en Zichtbaarheid te volgen voordat je je inschrijft voor deze training Leadgeneratie.

DUUR VAN DEZE TRAINING

1 dag

AANTAL DEELNEMERS

Min. 10 personen / max. 14 personen

KOSTEN

€ 795,- excl. BTW

Benieuwd naar de trainingen?

Bel of stuur gerust een e-mail

Telefoon: 085-48 52 159
info@linkedin-academy.nl
Contact
Bezig met versturen

Open inschrijving

Op dit moment zijn er nog geen data beschikbaar voor de trainingen. Deze komen binnenkort. Mocht je wel interesse hebben in een training en willen weten wanneer de data beschikbaar komen? Schrijf dan in voor een open inschrijving en wij gaan je op de hoogte houden.

 

Open inschrijving
Bezig met versturen

Aanvraag bedrijfstraining

Aanvraag bedrijfstraining
Bezig met versturen