LinkedIn FiBERZ©

LinkedIn Academy biedt deze cursus aan als enige in Nederland. Je leert hoe je je succes op LinkedIn gefaseerd kunt opbouwen. FiBERZ© biedt gebruikers van LinkedIn inzicht in de manier waarop zij hun doelen via LinkedIn kunnen verwezenlijken met als mogelijke uitkomst een hogere omzet of een nieuwe baan.

FiBERZ© spreek je uit als het Engelse woord voor vezels (fibers). De zes letters van FiBERZ staan voor de zes stappen die nodig zijn voor een efficiënt, effectief en compleet gebruik van de mogelijkheden die LinkedIn biedt. Deze stappen zijn Fundering, Imago, Betrokkenheid, Effect, Rest-Effect en Zoekopdrachten. Zij bieden een vezelrijk menu voor een gezonde groei op LinkedIn. Het stimuleert merkvoorkeur, koopgedrag en loyaliteit bij je doelgroep. 

De kern van FiBERZ© is begrip van de manier waarop je LinkedIn kunt gebruiken als hulpmiddel om je doelen te verwezenlijken. Al doende leer je daarnaast ook hoe LinkedIn werkt en welke verborgen functionaliteiten het platform biedt.

FiBERZ© is geschikt voor beginnende en gevorderde gebruikers en kan worden toegepast door werkgevers, werknemers, ondernemers en werkzoekenden.

Wat heb je nodig?

Vereiste voorkennis

Je dient een LinkedIn account te hebben en zo volledig mogelijk te hebben ingevuld. Voor een maximaal resultaat is het aan te bevelen minimaal 250 connecties te hebben.

Doelgroep

LinkedIn gebruikers van alle niveaus kunnen deelnemen aan de cursus.

Duur van deze training

De cursus duurt 6 dagen. Je volgt de cursus 1 dag per maand tijdens zes opeenvolgende maanden, zodat je voldoende tijd hebt om te oefenen met de tussentijdse opdrachten.

AANTAL DEELNEMERS

Min. 8 personen / max. 10 personen

KOSTEN

€ 3999,- excl. BTW

Benieuwd naar de trainingen?

Bel of stuur gerust een e-mail

Telefoon: 085-48 52 159
info@linkedin-academy.nl
Contact
Bezig met versturen

Open inschrijving

Op dit moment zijn er nog geen data beschikbaar voor de trainingen. Deze komen binnenkort. Mocht je wel interesse hebben in een training en willen weten wanneer de data beschikbaar komen? Schrijf dan in voor een open inschrijving en wij gaan je op de hoogte houden.

 

Open inschrijving
Bezig met versturen

Aanvraag bedrijfstraining

Aanvraag bedrijfstraining
Bezig met versturen