PERSBERICHT, Hendrik-Ido-Ambacht

LinkedIn Academy viert start met groots evenement

Datum: 1 juni 2016
Locatie: Theater Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht

Begin maart is in Hendrik-Ido-Ambacht LinkedIn Academy opgericht. Op 1 juni viert LinkedIn Academy de officiële start, samen met vele MKB-ondernemers, met een groots evenement. Deze kick-off bestaat uit een 1-daagse training, twee gastsprekers, een lunch, thee, koffie en frisdrankjes en een bierproeverij na afloop.

Tijdens het evenement in Theater Cascade leren deelnemers waarom LinkedIn nog steeds hét sociale medium bij uitstek is om klanten te vinden. Zij leren hoe zij zichzelf en hun bedrijf het beste presenteren op LinkedIn, hoe ze ‘slim’ kunnen zoeken en hoe ze in contact komen met potentiële klanten.

Verborgen schatten

De hoofdspreker op 1 juni is Guido Makor: dé expert en ruim 11 jaar gebruiker van LinkedIn. In de afgelopen zeven jaar heeft Makor duizenden ondernemers en werkzoekenden met succes getraind. Hij wordt gezien als een van de vijf toptrainers van Nederland op het gebied van LinkedIn.

Een bekende uitspraak van Makor is: ‘LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit.‘ Hij zal die verborgen schatten tijdens de kick-off delen met zijn publiek.

Hoe zet je je merk neer?

Gastsprekers zijn Guido David (Merketingvisie) en Bart Schaap (Cappuccinocoach). Zij vertellen hoe je als ondernemer je merk goed kunt neerzetten op LinkedIn en waarom en hoe vertrouwen de kern vormt van het succesvol gebruik van LinkedIn.

De verzorging tijdens de kick-off is all inclusieve. Inbegrepen in de prijs zijn de training, een heerlijke lunch, ruimte om te netwerken en een bierproeverij. De prijs voor dit event  is € 99,- (exclusief 21% BTW).

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.linkedin-academy.nl/product/linkedin-event.

Gebruik Twitter hashtag #LAKO162016

Meer informatie:

Voor meer informatie en aanvragen voor interviews kunt u terecht bij Manuela de Wolff:
manuela@linkedin-academy.nl, 085-4852159